З моменту появи ексцентричної провідниці Вєрки Сердючки на просторах шоу-бізнесу пройшло близько 30 років. Але вона досі викликає неймовірний інтерес з боку шанувальників, які з цікавістю спостерігають за її творчими досягненнями.

Її "батьком" є музикант/актор/продюсер Андрій Данилко, якому в 1989 році прийшла ідея приміряти на себе образ харизматичної працівниці залізниці. З чуток, прототипом цього персонажа була шкільна любов Андрія, яку звали Анна Сердюк. А в 1993 році він вперше з'явився в новому образі на фестивалі "Юморина".

На сьогоднішній день у Вєрки Сердючки є власна сторінка в соціальній мережі Instagram, на яку підписано 164 тисячі шанувальників. Андрій Данилко час від часу радує передплатників яскравими фото, в тому числі, архівними або демонструє оригінальне почуття гумору в оригінальних постах.

Наприклад, днями він розмістив фотоколаж, на якому порівняв свій сценічний образ з нарядом знаменитого британського виконавця Гаррі Стайлза. У костюмах артистів був один схожий елемент - боа з кольорового пір'я.

Користувачі соцмережі прийшли в захват від поста Андрія Данилка, а також відзначили, що він є одним з найталановитіших артистів сучасності. Не стримав емоцій і телеведучий, а також зірка тревел-проекту "Орел і Решка" Андрій Бедняков:

Раніше "Hyser" писав про те, що Валерій Леонтьєв порадував соцмережу яскравими кадрами поцілунку з Аллою Пугачовою.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова порадувала шанувальників яскравою пляжною фотосесією.

Нагадуємо, що Ані Лорак похвалилася ідеальними формами в стильному купальнику.