Таїсія Повалій опублікувала у своєму мікроблозі нове фото. Артистка в яскравому образі позувала на тлі троянд. Однак з макіяжем вона переборщила.

У мережі обговорюють нове фото Таїсії Повалій. У своєму мікроблозі виконавиця опублікувала яскравий кадр. Позувала зірка на тлі червоних троянд. Як зазначила артистка, ця фотографія була зроблена в Києві, хоча в останні роки Повалій часто виступає в Росії. Деякі користувачі Мережі взагалі були впевнені, що артистка переїхала жити в сусідню країну, проте чоловік і за сумісництвом продюсер Повалій Ігор Ліхута спростував цю інформацію.

На опублікованому знімку Повалій відображена в яскравому принтованому платті широкого крою. На синьому вбранні виконавиці теж "розцвіли" троянди.

«У нас сьогодні + 34!» - повідомила фанатам Повалій.

Шанувальники зірки в коментарях поділилися інформацією про те, яка у них температура за вікном. Вони також обсипали свою улюбленицю компліментами, зазначивши, що Таїсія чудово виглядає. Однак багатьох здивувала велика кількість косметики, яку можна помітити на обличчі виконавиці. Адже в спеку макіяж "тече" і забиває пори. Швидше за все, 56-річна артистка не ризикнула показатися фанатам без макіяжу. Хоча, цілком можливо, що у Таїсії просто були заплановані зйомки або фотосесія, для якої зірка зробила настільки яскравий і щільний макіяж.

Відзначимо, що це ж фото виконавиця розмістила і в своїх сторіс.

Як повідомлялося раніше, у мережі обговорювали зовнішній вигляд Таїсії Повалій. Легендарну виконавицю запідозрили в невдалій пластиці. Дійсно, виглядає артистка не кращим чином.

Hyser також писав, що Таїсія Повалій сповідалася перед шанувальниками. Схоже, артистка готується до гіршого. Що сталося в житті відомої співачки?