73-річний російський шансоньє Михайло Шуфутинський повідомив про те, що планує стати батьком.

Як відомо, артист перебуває у шлюбі з молодою танцівницею і учасницею його творчої команди Світланою Уразовою і не бачить нічого поганого в тому, щоб вона народила йому спадкоємця.

Музикант зв'язав себе узами шлюбу з обраницею, молодшою його на 30 років, після смерті першої дружини. Різниця у віці Михайла Шуфутинського не бентежить і в недавній бесіді з журналістами росЗМІ заявив: «Ми дуже хочемо дітей. А хто не хоче? І активно працюємо над цим питанням».

Михайло Шуфутинський c дружиною Світланою Уразовою. Фото: Instagram

За інформацією інсайдерів, співак і його дружина не планують звертатися до послуг сурогатної матері і хочуть народити дитину самостійно. Якщо задумане зоряною парою здійсниться, то Михайло Шуфутинський стане батьком втретє. Від попереднього шлюбу у нього вже є сини-Антон і Девід. Також у шансоньє є онук Михайло, з яким він часто проводить час на відпочинку:

Михайло Шуфутинський з онуком Михайлом на відпочинку в Хорватії. Фото: Instagram

Музикант запевняє, що запорукою їх зі Світланою сімейного щастя є поступливий характер коханої і те, що вона практично з ним не сперечається.

Не так давно фанати артиста були не на жарт схвильовані його станом здоров'я і тією обставиною, що він не виходив на зв'язок. Пізніше Михайло Шуфутинський пояснив, що виною його поганого самопочуття були наслідки перенесеного коронавірусу. Але запевнив, що зумів побороти недугу і планує реалізовувати в життя задумані плани.

Михайло Шуфутинський c дружиною Світланою Уразовою. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явилися унікальні архівні фото Ігоря Ніколаєва і Михайла Шуфутинського.

Також наш портал розповів про те, що Григорій Лепс здивував шанувальників дивною заявою.

Нагадуємо, що Микола Расторгуєв зганьбився під час концертного виступу в Криму.