Тіна Кароль взяла участь в оригінальній фотосесії, яка пройшла на футбольному полі. Виконавиця приміряла нетиповий для себе наряд і не забула похвалитися своїми формами.

Українська співачка Тіна Кароль продовжує свою співпрацю з різними брендами. Цього разу зірка сцени створила колекцію літнього одягу спільно з брендом Dream Team Official. Колекція одягу, створена Кароль, отримала назву "Красиво" на честь останнього альбому виконавиці. До колекції увійшли спідниці, шорти, топи та футболки. Ціна на всі вироби однакова-999 гривень.

Асортимент колекції, а також повна фотосесія і відеоролик з Тіною представлені на офіційній сторінці бренду в Instagram. А ось на особистій сторінці Кароль з'явився тільки один пост про цю колаборацію. Зірка опублікувала коротке відео і кілька знімків з фотосету.

"Давай проведемо це літо яскраво і #КРАСИВО разом з новою колекцією Tina Karol and @dream_team_wear. У новому drop представлені: тай-дай футболки, топи, шорти та спідниці з глітерним нанесенням. Кожен виріб унікальний, зроблений вручну і малюнок не повторюється. Придбати колекцію можна на @dream_team_wear і на найближчих концертах", - підписала пост Тіна.

Фотограф Наталія Курган провела фотосесію з виконавицею на футбольному полі. Тіна позувала в рожевому комплекті, який складався з кроп-топа і міні-спідниці. Відзначимо, що таке вбрання нетипове для гардероба артистки. Найчастіше шанувальники бачать Тіну в романтичних сукнях.

Відзначимо, що останнім часом в мережі часто обговорюють особисте життя виконавиці, яка після смерті чоловіка Євгена Огіра так і не вийшла заміж. Тіні приписували роман з Даном Баланом, оскільки зірки фліртували один з одним на зйомках проекту «Голос». Однак нещодавно Дан спростував всі домисли на цю тему, зазначивши, що вони з Тіною тільки друзі.

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль вийшла в світ в піжамі. Вартість вбрання виконавиці повалить вас в шок.

Hyser також писав, що скандал між Олею Поляковою і Тіною Кароль отримав своє продовження. Суперблондинка знову не стрималася.