Поп-діва української естради Тіна Кароль похвалилася шанувальникам стильним вбранням і витонченою фігурою.

Виконавиця постала в кадрі в костюмі рожевого кольору з глітерним написом "Красиво". Знаменитість позувала на тлі футбольного поля, а в підписі до публікації пояснила, що надихнуло її на таку атмосферну фотосесію. Вокаліста знялася для реклами власного мерча.

Тіни Кароль представила другу колаборацію з брендом Dream Team під назвою "Красиво": "у новому drop представлені: тай-дай футболки, топи, Шорти та спідниці з глітерним нанесенням. Кожен виріб унікальний, зроблений вручну і малюнок не повторюється".

Колекція одягу приурочена до виходу нового альбому зірки і всеукраїнського туру під назвою "Красиво". З першими 50 екземплярами виробів з лінії будуть йти в подарунок фотографії Тіни Кароль з автографом співачки, поставленим самостійно.

У коментарях до посту фоловери обсипали артистку компліментами: "Один мерч карколомніше іншого 😍 я в захоплення !! 💔", "Прикольний костюм і крутезные фотки😍🔥", "Дуже красиво🔥😍❤️ І ви шикарна😍😍🔥❤️", "Занадто гарний мерч 💗", "Дійсно красиво😍 І Ви, і мерч,і кадри💔".

Втім, не обійшлося і без критики: "все добре, але що з обличчям? 🤔".

Що стосується вартості вбрання від Тіни Кароль, то віддані шанувальникам доведеться заплатити близько 2 тисяч гривень за стильний комплект:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова обурила публіку реакцією на жарт про Тіну Кароль.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як виглядає заміський маєток Тіни Кароль.

Нагадуємо, що Тіна Кароль поставила дорогий пам'ятник покійному чоловікові.