Днями користувачі соціальної мережі Instagram змогли побачити, як виглядає справжнє кохання в розумінні скандальної російської журналістки Ксенії Собчак.

Знаменитість опублікувала пост, в якому показала, які почуття викликає у свого чоловіка Костянтина Богомолова. Ефектності кадру додало те, що блондинка спілкувалася з коханим в оригінальній масці для обличчя. Ксенія Собчак заявила: "Любов це-коли він дивиться на тебе так незалежно від того,що бачить....❤️❤️❤️".

У коментарях до посту фоловери оцінили почуття гумору знаменитості і припустили,що погляд Богомолова міг транслювати не тільки любов: "ні, він дивиться і думає, як же мене попало)", "шедевральна парочка👩❤️💋 👨", "треба ж так полюбити, бідолаха😂 😂 😂", "я спочатку подумала що це якийсь індус з ютуба розмовляє з інопланетянином😂".

До слова, в шоу-бізнесовому закуліссі регулярно з'являються чутки про те, що Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов знаходяться на межі розлучення. То одіозного театрального режисера помітять в компанії привабливої незнайомки, то його дружина якось двозначно висловиться на тему шлюбу...

Але, незважаючи на розмови і здогади злостивців, іменита подружжя як і раніше разом і насолоджуються спільним проведенням часу.

Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов. Фото: Instagram

Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов. Фото: Instagram

Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов. Фото: Instagram

Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Собчак спровокувала новий скандал на музичній премії Муз-ТВ.

Також наш портал розповів про те, що Андрій Малахов придумав новий спосіб заробляння грошей і почав продавати зустрічі зі знаменитостями.

Нагадуємо, що дочка Івана Урганта взяла участь у провокаційній фотосесії.