Співачка Настя Каменських похвалилася шанувальникам ефектними формами і поділилася з ними радістю від виходу першої серії її реаліті проекту «Девочки рулят».

Артистка постала в кадрі в купальному ліфі контрастного забарвлення і одягла чорні шорти з деніму. У підписі до знімка знаменитість зазначила: "Щаслива перебувати в одному з моїх улюблених місць на планеті і розділяти кожен момент з моїми дівчатками🥰".

У коментарях до посту фоловери оцінили фотостарання зірки численними компліментами. Але не обійшлося без зауважень від уважних гостей сторінки, які розгледіли натяк на вагітність знаменитості:

Варто відзначити, що шанувальники таланту Насті Каменських вже який рік новин про її вагітність, оскільки вважають, що їй з Потапом вже давно пора задуматися про поповнення в сімействі. Замість того, щоб коментувати чутки, вона заповнила Instagram-фотогалерею результатами пляжними фотосесіями:

Що стосується запуску нового реаліті-шоу, то співачка пояснювала, що вона зважилася на подібний творчий експеримент, тому що останнім часом пережила чимало складних моментів і втрат. У тому числі, в кінці січня пішов з життя батько вокалістки і вона важко переживає втрату близької людини і шукає розраду, в тому числі, в роботі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Монатік похвалився зворушливим фото зі своїми синами.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських показала кадри зі зйомок нового реаліті-проекту.

Нагадуємо, що Даша Квіткова розповіла про сімейні цінності і зворушила соцмережі спогадами з дитинства.