Популярний український телеведучий Дмитро Комаров розповів передплатникам свого мікроблогу про те, що як познайомився з шаманом з Пакистану.

Телемандрівник поділився враженнями від спілкування з людиною, що володіє надприродними здібностями і зізнався, що той дійсно здивував його.

Перш за все, Дмитро Комаров зазначив, що не очікував побачити чоловіка в звичайному одязі і без традиційного "шаманського" антуражу: "Це був звичайний мужик, в звичайному одязі, без пір'я на голові і барабана. Але саме до нього нас направляли місцеві".

Він пояснив, що неодноразово зустрічався з акторами, які намагалися видавати себе за шаманів і не раз скасовував зйомки, коли розумів, що знімальну команду проекту хотіли обдурити.

Телеведучий відправився в Пакистан в долину Хунза, щоб втілити в життя, давно задумані плани: «я шукав найсильнішого шамана на сьогоднішній день дуже довго. А коли знайшов-спершу не повірив"»

Зірка ТБ заінтригував тим, що отримав відповіді на питання, що цікавлять всіх: "Він дав мені дуже цікаві відповіді на глобальні питання. Зміни клімату. Другий термін Зеленського. Регулярні польоти на Марс. Кінець світу - чи буде? ".

Також Дмитро Комаров поділився мріями про майбутнє і згадав про те, як і з ким бажає зустріти старість: «Особисто я дуже хотів би застати себе столітнім дідом-байкером, який поїхав у відпустку з дружиною на потужному Харлеї, і потягує кокос де-небудь під пальмами на березі океану».

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють інтригуючі подробиці особистого життя Лесі Нікітюк.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова одягла провокаційне вбрання і викликала захват шанувальників.

Нагадуємо, що Алла Пугачова здивувала зворушливим зізнанням на адресу чоловіка.