Легендарна Примадонна російської естради, радянська і російська співачка Алла Пугачова дружить з багатьма колегами по сцені. Не виключенням є її хороший друг і товариш співак Валерій Леонтьєв.

Російські ЗМІ пишуть, що багато років Алла Пугачова і Валерій Леонтьєв були не розлий вода – артисти не тільки виступали на одній сцені, а й проводили разом вільний час, а також літали на спільний відпочинок.

Валерій Леонтьєв є давнім другом Примадонни. Більш того, в російському шоу-бізнесі є тільки дві людини, які можуть називати Аллу Борисівну зменшувально-пестливим ім'ям – законний чоловік Максим Галкін і... Леонтьєв, який Пугачову називає просто "Аллусей".

Деякий час казали, що законний чоловік Примадонни Максим Галкін ревнував її до Леонтьєва в силу їх занадто тісної дружби та одного разу заборонив їй спілкуватися зі співаком.

Однак цього року Алла Борисівна не поскупилася на добрі слова на адресу давнього друга і привітала його з Днем Народження, опублікувавши на своїй сторінці окремий пост.

На фото зображений момент обіймів зірок.

"С Днём Рождения,верный друг,прекрасный человек и великолепный артист,ВАЛЕРИЙ ЛЕОНТЬЕВ!!!Обнимаю тебя крепко крепко.❤️🌼👏" (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала вона під знімком.

Шанувальники зірки з величезною радістю приєдналися до привітань: "с днём рождения нашего любимого валерия!", "Одногодки и не разлучные друзья", "Присоединяюсь к поздравлениям!👏", "С днем рождения, Валерий Яковлевич🥳🎉🎉🎉💐", "Золотой состав эстрады👏 вы лучшие" (орфографія збережена - прим. ред.), - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Алла Пугачова поспілкувалася з шанувальниками свого таланту і приголомшила їх зовнішнім виглядом.

Також Hyser повідомляв, що Алла Пугачова здивувала шанувальників дивним вбранням.

Нагадаємо, що Алла Пугачова засвітилася на молодіжній тусовці з незмазаним протезом.