Телеведуча знову порадувала своїх шанувальників вже не такими видатними формами

Співачка, актриса театру, кіно і телебачення, і просто красуня, Анфіса Чехова, розмістила у своєму офіційному Instagram-акаунті фото з художньої виставки.

На цей раз Анфіса постає перед нетерплячими фанатами в сірих затісних штанцях, і підібраним в тон чорному декольтованому піджачку. Позує ж красуня на тлі двозначної картини, на якій зображена карамель на паличці, що перешкоджає пристрасному поцілунку яскраво-червоних губ. Доповнює образ привабливої дами шкіряна напівмаска, стилізована під кролика.

Помітить, що судячи з підпису до фото, у російської зірки на час пропав доступ до свого мікроблогу в Instagram і не було можливості вийти в месенджер WhatsApp, через що Анфіса і вирішила вийти у світ, в паніці прогулявшись на виставку картин разом з Евеліною Бледанс. Подружки плідно провели час, і, за словами Анфіси придумали успішний інформаційний бізнес, підрахували витрати, і намітили план інтеграції. Втім, таке заняття хоча б відвернуло Чехову від постійної присутності в Мережі.

Варто додатково зауважити, що на виставці демонструвалися ексклюзивні роботи художниці, Анастасія БріАрт, яка палко подякувала Чехову за відвідування заходу: "спасибі, що прийшли, дуже рада була вас бачити на своїй виставці!!! Виглядіте просто приголомшливо, в мільярд разів красивіше в живу, ніж на фото Така миниатюрненькая, стройненькая, витончена, ось, з кого картини мені писати треба".

Коментар. Фото: instagram.com/achekhova/
Коментар. Фото: instagram.com/achekhova/

Втім, були й менш лояльні коментарі: "дожилися що не можемо уявити своє життя без соц мереж і телефону в цілому. З'явилася залежність яка поглинула маси у віртуальний світ.. Зрозуміло, що для вас це ще й заробіток, тому ви цього боїтеся. Але я наприклад можу спокійно обходитися без телефону, виходити гуляти без нього, спілкуватися на прогулянці і не думати про нього. Світ прекрасний в живу! А зараз дивишся все як зомбі в ньому сидять і деградують. У мене друг взагалі не сидить ні в одній соц мережі і живе прекрасно, а я можу себе контролювати і не бути прив'язаним до смартфону".

Коментар. Фото: instagram.com/achekhova/
Коментар. Фото: instagram.com/achekhova/

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва "спелася" з колишньою дружиною Потапа, продюсером Іриною Горовою.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Лесі Нікітюк зробили пропозицію під час прем'єри нового телевізійного шоу.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що у Мережу "злили" домашні фотографії Софії Ротару.