Проєкт "Холостяк", героєм якого став російський репер Тіматі (Тимур Юнусов), закривається. Таке рішення прийняв сам артист через хвилю хейту після виходу першого випуску.

Тіматі оголосив про закриття шоу в суботу, 20 березня, на особистій сторінці в Instagram.

Як заявив бізнесмен, в мережі розсекретили переможницю шоу 22-річну модель Марію Вебер. Пізніше інформацію підтвердив і російський телеканал, на якому показували шоу.

Тіматі зазначив, йому дуже шкода, що випуск не сподобався більшості телеглядачок. Також він заявив, що йому вдалося вловити "тонкі феміністичні нотки" в публікаціях незадоволеної публіки.

Варто відзначити, що багато користувачів мережі з обуренням писали, чому дівчата в кількості 10 осіб "повинні боротися за якогось бородатого чувака". Люди вважали це докорінно неправильним.

"Багато обурень і обурення. Хотілося підколоти. Стільки років ви боролися за рівноправність, і ось тепер не за жінку борються п'ять чоловіків, а за одного мужика змагаються десять дівчат", – сказав репер.

Тіматі вибачився, що таким "холостяцьким форматом" міг зачепити стільки почуттів. Він заявив, що не залишається нічого, крім як взяти й видалити з YouTube перший випуск "Холостяка".

Репер опублікував ряд повідомлень у соцмережі, в яких пояснює своє рішення:

Також Тіматі записав відеозвернення:

Російський телеканал у свою чергу заявив, що їм дуже шкода закривати проєкт. Адже шоу мало бути цікавим і рейтинговим.

Раніше "Нyser" писав про те, що Микита Добринін прокоментував своє рішення приєднатися до російського шоу.

Також наш портал повідомляв, новий "Холостяк" Михайло Заливако вигнав з десяток учасниць на другому тижні проєкту.

Нагадуємо, в українському "Холостяку" з'явилася дівчина з "фільмів для дорослих".