В сшоу Зоряних пародій під назвою «Ліпсінк батл"беруть участь 36 найвідоміших представників українського шоу-бізнесу-артистів, телеведучих і спортсменів. Вони змагаються за звання кращого пародиста країни.

Так, знаменита телеведуча Леся Нікітюк втілила на сцені один з виступів легендарної співачки Адель, виконав її хіт Hello. А після виступу співачку чекав величезний сюрприз-визнання на сцені, кільце і пропозиція руки і серця. Про це порталу Hyser.ua повідомила прес-служба телеканалу "1+1"

Нагадаємо, за правилами шоу Зоряних пародій "Ліпсінк Батл", в перших шести епізодах виступатимуть шість суперзірок, які будуть поділені на пари. Кожну зоряну пару пов'язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби і т. д.

Варто відзначити, що про особисте життя Лесі Нікітюк в шоу-бізнесовому середовищі ходить чимало чуток. Кілька років тому телеведуча перебувала у відносинах з молодою людиною, особистість якого не розсекречувала перед цікавою публікою. За інформацією інсайдерів справа йшла до весілля, але в певний момент, вони прийняли рішення розлучитися.

Зараз фоловери час від часу помічають на руці Лесі Нікітюк кільце, яке приймають за обручку. Але сама зірка Тревел-проектів "Орел і Решка" і "ЛеМаршрутка" не коментує новини про те, що відбувається на її особистому фронті. Однак під час прямого ефіру в Instagram, за інформацією ЗМІ, вона зізналася, що поруч з нею є чоловік, який оточує її турботою і ніжністю.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк здивувала шанувальників зухвалим вбранням.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк одягла оригінальні колготки і розбурхала фантазію шанувальників.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк одягла шкіряні штани і вразила соцмережі стрункими формами.