Леся Нікітюк - українська телеведуча, за сторінкою якої в Instagram стежать 3,6 мільйонів підписників. У свою чергу, артистка докладає максимум зусиль, щоб шанувальникам було цікаво спостерігати за її зоряним життям.

Також часто шоувумен хвалиться стильними нарядами і демонструє чудове почуття стилю. Так, в її акаунті з'явилося фото, на якому вона редстала в оригінальному casual-образі.

Леся Нікітюк позувала в сірому лонгсліві з незвичайним "анатомічним" принтом і темних джинсах, гармонійно підкреслили її стрункі форми. Максимальної ефектності картинці надала декоративна проріз на штанях. Оскільки кадри вона розмістила в Instagram-stories, то позбавила фоловерів можливості оцінити її look компліментами.

Не секрет, що Леся Нікітюк ретельно стежить за своєю фізичною формою і багато часу приділяє стану здоров'я. Наприклад, буквально днями вона повернулася з Туреччини, де в одній з відомих клінік проходила повний сһеск-up (комплексне обстеження).

Такий підхід до власного здоров'я дозволяє знаменитості викликати захоплені відгуки шанувальників свого таланту. Її мікроблог рясніє "фотодоказами" того, що вона по праву вважається однією з найбільш привабливих і харизматичних представниць сучасного шоу-бізнесу:

Раніше "Hyser" писав про те, що Надія Мейхер підкорила шанувальників відвертим вбранням і ідеальними формами.

Також наш портал розповів про те, що Даша Астаф'єва схвилювала соцмережі новинами про проблеми зі здоров'ям.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина підкорила фанатів жіночним чином і розповіла, як ставиться до "холостяка".