У мережі показали дивне відео Потапу, Позитиву і Лесі Никитюк.

Так, Леся Нікітюк не перестає дивувати своєю працездатністю. Тому що дівчина може брати одночасно участь у величезній кількості проектів. Залишається тільки дивуватися звідки у неї на все це вистачає сил. Але як розповідає Леся, що робота приносить їй дуже велике задоволення і тому вона готова в це вкладати свою енергію і сили.

А не так давно в мережі показали дивне відео, в якому знялася сама Леся Нікітюк, Потап і Позитив. Спочатку на кадрах видно, як Потап і Позитив активно танцюють. При тому, що вони намагаються це робити своєю "п'ятою точкою", особливо Потап. Але потім в кадрі несподівано з'являється Леся, яка розганяє чоловіків своєю чорною великою сумкою і сама починає танцювати.

В цілому відео вийшло дуже навіть кумедним. Тому що чоловіки незвично виглядали в такому амплуа. Та й сама Леся виглядала дуже навіть провокаційно.

"Обожнюю😂❤", підписали таке відео автори сторінки.

Варто сказати, що деякі шанувальники подумали про те, що Потап вирішив продюсувати Лесю Нікітюк. Але тоді постає питання, що ж буде з його роботою з Настею Каменських, яка за сумісництвом є і його дружиною. Але поки ніяких офіційних заяв на цей рахунок не надходило. Тому це все тільки здогади.

Є припущення, що сама Леся в такій співпраці буде зацікавлена. Та й Потапу такий творчий союз може припасти до душі. Тому що вони обидва дуже талановиті артисти української сцени. При тому, що і Потап і Леся вже пробували себе в різних жанрах.

Ранньо Hyser писав про те, що Квіткова розповіла про проблеми на 26 тижні вагітності.

Також писали, що Нікітюк показала, в яку білизну її одягла Каменських, кадри викликають подив.

Нагадаємо, що мамі Лідії Таран 70, в свої роки дасть фору не тільки Пугачової, ось це зовнішність.