У ЗМІ з'явилася інформація про те, що могила відомого артиста Армена Джигарханяна нібито знаходиться в жалюгідному стані.

На Ваганьковське кладовище одразу ж вирушили російські журналісти, щоб з'ясувати реальний стан справ.

"Могильний горбок нарешті з'явився", — йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що фото, на яких могила виглядала, як нібито її зрівняли з землею, були зроблені в момент, коли робітники не встигли підвезти пісок для нормального оформлення місця поховання. Саме так сказали робітники цвинтаря.

Родичи регулярно навідуються на могилу, де похований Армен Борисович, та слідкують за її станом.

Але журналісти побачили на могилі дуже дивну річ - це чорна чорна пластикова маска.

Фото: Экспресс газета

Фото: Экспресс газета

Армен Джигарханян був актором, режисером і педагогом. Він заснував Московський драматичний театр і став його беззмінним президентом і художнім керівником.

Джигарханяну посміхнулася удача і він став відомим і улюбленим мільйонами шанувальників. Він був затребуваним артистом вітчизняного кінематографа, його фільмографія налічує понад триста ролей, а театральні образи не злічити.

Актор народився в 1935 році в Єревані. Коли маленькому Армену був місяць, з сім'ї пішов батько. Пізніше вони зустрінуться, але тоді Джигарханян стане вже дорослим чоловіком.

Любов до сцени йому прищепила мати, яка не пропускала жодної вистави. Через якийсь час і сам Армен закохався в сцену. А коли став страшніше не сумнівався, що зв'яже з нею своє життя.

Перший раз Джигарханян одружився, ще будучи артистом Єреванського драматичного театру. Його обраницею стала колега-актриса Алла Ванновська, яка була старша на 14 років. У їх 10-річному шлюбі народилася дочка Олена.

Другою його дружиною стала Тетяна Власова. Армен прийняв її сина, а Тетяна знайшла спільну мову з його дочкою. Але шлюб теж розпався. Власова поїхала в США і раз на кілька років Армен приїжджав до неї в гості, але це тривало недовго.

Єдина дочка Олена померла у віці 23 років, надихавшись чадних газів у власному авто.

У 2014 році він привів до будинку третю дружину Віталіну Цимбалюк-Романовську. На той момент молодій дружині було всього 35, а йому майже в два рази більше.

Кілька років вони жили разом, а в 2016 році розписалися.

Через півтора року в їхній родині розгорівся скандал і почався шлюборозлучний процес. Джигарханн подав заяву до суду, і причиною розлучення вказав злодійство дружини. Віталіна, природно, заперечувала цей факт.

Після стресів і публічних розглядів здоров'я артиста помітно похитнулося. Тільки в 2018 році його госпіталізували п'ять разів. У квітні 2018 року він переніс інфаркт і впав у кому, але вийшов з неї.

Вранці, 14 листопада 2020 року у віці 85 років Армен Борисович Джигарханян помер. За словами його друзів, смерть настала в результаті серйозної хвороби і не пов'язана з епідемією короновірусу.

Раніше Hyser писав про те, що віт залишила ще одна творча людина - Григорій Чапкіс

Також Hyser повідомляв, що екс-дружина Віктора Павлика помітно постаріла через зраду чоловіка і смерть сина.

Нагадаємо, що не стало легендарного актера, який знімався в "Супермені".