З Америки прийшла скорботна звістка: цей світ покинув актор театру і кіно Нед Бітті. Найбільшу популярність акторові принесли зйомки у фільмах про Супермена.

Вчора, 13 червня, в Америці помер Нед Бітті. Талановитому акторові театру і кіно, який запам'ятався глядачам за фільмами про Супермена, було 83 роки. Як повідомляється, помер Нед від природних причин-похилого віку.

"Нед помер від природних причин в неділю вранці в оточенні своєї сім'ї і близьких", - повідомляють офіційні джерела.

Відомо, що Нед народився 6 липня 1937 року. У сім'ї Маргарет Фортні Бітті і Чарльза Вільяма Бітті Нед ріс разом зі своєю сестрою Мері Маргарет. З малих років Нед цікавився музикою і виступав у вокальному квартеті. Пізніше захопився акторською діяльністю.

Бітті почав свою акторську кар'єру в театрі у віці 19-ти років. Славу акторові принесла роль лиходія Отіса в двох фільмах про Супермена. За роль у стрічці «Телемережа» Бітті був номінований на «Оскар» в категорії «Краща чоловіча роль другого плану». У скарбничці актора більше 40 фільмів і серіалів, найбільш відомі з яких «Суперман», «Телемережа», «Нешвілл», «Великий кайф» та інші.

Що стосується особистого життя актора, то і вона теж била ключем. За своє довге життя Бітті був одружений чотири рази. У нього вісім дорослих дітей-шість синів і дві дочки.

Як повідомлялося раніше, вчора світ залишила ще одна творча людина-Григорій Чапкіс. Йому був 91 рік. Про смерть хореографа повідомив його син Грег. Чапкіс-молодший зазначив, що смерть його Батька також сталася з природних причин-через старість.

Hyser також писав, що екс-дружина Віктора Павлика помітно постаріла через зраду чоловіка і смерть сина.