Молода українська співачка Jerry Heil (Яна Шамаєва), яка стала популярною завдяки пісні "Охрана, отмена", вперше за три роки вибралася на відпочинок за кордон. Тепер дівчина думає покинути Україну.

Про це розповів продюсер Михайло Ясинський в інтерв'ю ведучому славі Дьоміну в його YouTube-шоу "Слава+".

Як зазначив продюсер, співачка шукає себе. Популярність до дівчини прийшла раптово і вона повинна її усвідомити й прийняти. Jerry Heil прощається зі старим і шукає себе нову.

"Ще в 2019 — му році Jerry Heil їздила в рідній Васильків на маршрутці, а сьогодні у неї-рекламні контракти з великими брендами та величезна фан-база. Вона повинна пережити той успіх, який до неї прийшов, а він прийшов несподівано і дуже швидко", - сказав продюсер.

Також він розповів, що Jerry Heil вирішила розвиватися і будувати кар'єру сама, а це викликає велику повагу.

"Одного разу я посадив її в кабінеті разом з Аланом Бадоєвим і сказав: Якщо хочеш, ми будемо тобою займатися, весь ресурс агентства Secret Service Entertainment Agency в твоєму розпорядженні. Вона задала ряд питань про те, як буде влаштована ця співпраця, але в підсумку відмовилася: "Я хочу сама". І це мегакруто", — розповів Михайло Ясинський.

Також, на думку продюсера, 25-річна артистка складає пісні українською по-новому, так, як ніхто в Україні цього не робив. Він вважає, що Яні необхідно поїхати на навчання в Америку, набратися нових знань і досвіду, які допоможуть їй розвиватися і далі.

"Вона дорослішає і розвивається швидше, ніж змінюється соціум навколо. Тому ми прийняли рішення, що Jerry Heil відправиться в США на навчання в Берклі на композиторське відділення, побувати в тому середовищі з музикантами, композиторами, продюсерами, сонграйтерами.

Я хочу, щоб вона поварилася там і або повернулася з чимось новим, або, можливо, там і залишилася. Тому що Jerry Heil-людина унікального обдарування, яка може домогтися успіху набагато більшого, ніж ми можемо собі уявити", — підсумував Михайло Ясинський.

Раніше "Нyser" писав про те, що Alyona Alyona порівняла себе з Настею Каменських.

Також наш портал повідомляв, Анастасія Приходько народила свою третю дитину.

Нагадуємо, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька налякала шанувальників зовнішнім виглядом.