Донька відомої української співачки і телеведучої Олі Полякової Маша Полякова вже давно є активним користувачем соцмереж і веде свій Instagram, на який підписано майже 180 тисяч осіб.

У свої 16 років вона не соромиться робити досить відверті фотографії, приймаючи різні пози.

Не так давно дівчина опублікувала пляжні фото, які припали до смаку не всім шанувальникам юної леді.

"Трохи фоточок з пляжу, яка вам більше подобатися ?"(Орфографія збережена - прим. ред.), - пише вона під серією з чотирьох знімків.

Дочка суперблондинки української естради зображена в чорному купальнику, розпустивши довге волосся, яке вона нещодавно пофарбувала в рудий колір. Шанувальники в коментарях розбилися на два табори - одні захопилися формами Марії, а інші визнали фотографії занадто вульгарними.

"Який схуднути, не треба худнути, дівчинка дуже красива, кров з молоком! А Зависников які пишуть різні гидоти, не слухай, і не звертай увагу!!!", "Дуже вульгарно і не красиво..", "🔥 🔥 🔥Всі фото супер", " всі дуже красиві😍 🔥", " Для коханки нармально🔥", " красуня😍" (Орфографія збережена-прим. ред.), - написали вони.

До слова, не так давно Оля Полякова повернулася з курорту, де ніжилася під сонцем біля моря разом зі своєю старшою дочкою - Марією. Судячи з усього, туди вона вирушила набратися сил і перепочити перед зйомками нових випусків шоу "Маска".

Під час свого відпочинку співачка неодноразово виставляла відверті фото в купальнику, на яких користувачі мали шанс розгледіти її фігуру. Виглядає артистка як і раніше відмінно і намагається підтримувати хорошу форму. У цьому їй допомагає спорт і здоровий спосіб життя, який вона веде багато років.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова показала фанатам, як приводить себе у форму.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова похвалилася " справжнім пельменем".

Нагадаємо, що Оля Полякова показала унікальні кадри із зустрічі зі своїми " двійниками".