Співачка Аліна Гросу опублікувала на сторінці в Instagram цікаве відеоповістя про те, як непросто представницям прекрасної статі зберігати макіяж.

Артистка відобразила себе під час нанесення косметики на обличчя. Для максимальної ефектності кадру виконавиця одягла гігієнічну маску, але потім переодягла її іншою стороною. У підсумку, вийшов захисний аксесуар з елементами оригінального декору.

У підписі у відеоролику Аліна Гросу з іронією зазначила: "А потім це все на підборідді, щоці і т. д. ️ ️До речі, мій улюблений матовий блиск і колір🙌 😍".

Серед фоловерів знаменитості знайшлося чимало однодумниць:

Останнім часом Аліна Гросу активно заповнює свій мікроблог Tik-Tok роликами, в яких демонструє акторські здібності і почуття гумору. Нерідко компанію в нелегкій блогерській справі складає їй новий обранець-актор і режисер Роман Полянський.

Як відомо, в цьому році вокалістка розлучилася з бізнесменом Олександром Комковим, шлюб з яким тривав менше року. Причиною краху сімейної ідилії стали різні інтереси і погляди на життя. А пізніше з'ясувалося, що мала місце ще й подружня зрада з боку Олександра.

Свої нові романтичні стосунки з колегою по творчому цеху Аліна Гросу ретельно приховувала і підтвердила їх лише недавно. На думку фанатів, співачка і її бойфренд - виглядають разом дуже гармонійно.

Раніше "Hyser" писав про те, що Мішель Андраде підкорила соцмережі спекотною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу похвалилася рослинністю на ногах і викликала шквал емоцій у фанатів.

Нагадуємо, що Аліна Гросу кардинально змінила імідж і показала, як правильно спілкуватися з чоловіками.