Шанувальники легендарного серіалу "Друзі" з нетерпінням чекають продовження історії про улюблених героїв. Творці розсекретили кадри зі зйомок знаменитого ситкому.

Днями в соціальній мережі Instagram з'явилася інформація про те, яку назву носитиме новий проект – Friends: The Reunion («Друзі: Возз'єднання»).

Також відомо,що продовження улюбленої глядачами серіальної історії знімали в павільйоні Warner Bros. у Каліфорнії, повідомляє Обозреватель. Там же були відзняті і всі епізоди попередніх сезонів.

Більш того, один з виконавців головних ролей Меттью Перрі поділився кадром, знятим в гримерці, чим підтвердив початок знімального процесу. У підписі до фото артист зазначив: "за кілька секунд до того, як з'їв пензлик для макіяжу. Не кажучи вже про возз'єднання з "Друзями". Через деякий час він видалив кадр, але, як то кажуть, інтернет пам'ятає все.

Зйомки проходили в присутності глядачів, але всім, хто спостерігав за роботою на знімальному майданчику було категорично заборонено проводити фото і відеофіксацію. На радість фанатів серіалу "Друзі", режисери відновили всі декорації, які були присутні в минулих сезонах. В Twitter з'явилися унікальні кадри з впізнаваним інтер'єрами:

На Instagram-просторах також миготять подібні фото:

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька здивувала шанувальників зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що не стало зірки легендарного серіалу "Твін Пікс".

Нагадуємо, що зірка серіалу "Школа " ошелешила заявою, зробленою в бесіді з журналістами росЗМІ.