Популярна українська телеведуча і актриса комедійного проекту «Жіночий Квартал» Олена Кравець нечасто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя або знімками з домашнього архіву.

Зірка вважає за краще акцентувати увагу на творчій складовій своєї професії, але з легкої руки шанувальників час від часу в мережі все ж з'являються архівні кадри з її участю.

Так, днями в Instagram "спливло" фото 17-річної давності, на якому Олена Кравець зображена разом з чоловіком Сергієм і тоді ще маленькою дочкою Марією.

Історія кохання Олени Кравець і її чоловіка почалася ще під час їх загального захоплення - гри в КВК. Вона розповідала, що Сергій зізнався їй в ніжних почуттях в день свого дня народження – 1 травня 1997 року. Але офіційно свої стосунки пара узаконила у вересні 2002 року.

До слова, в кінці лютого 2021 року старшій дочці артистки виповнилося 18 років. Також крім неї, знаменитість з чоловіком виховують близнюків – Івана і Катерину, народжених в серпні 2016 року.

Кілька років тому в шоу-бізнесовому співтоваристві обговорювали те, що Маша Кравець почала жити окремо від батьків. Але зіркова мама пояснила, що таке рішення було виваженим і продуманим. В силу певних обставин, їх сім'я була обтяжена житловими проблемами і переїзд старшого чада на власну територію - виявився виходом із ситуації.

Олена Кравець тоді пояснила, як все сталося насправді: "батьки однієї з подруг Маші подзвонили мені і сказали: "Олена, ми знаємо, що є така проблема, що ви хочете вирішити це питання, а у нас є рішення. Давайте ваша дочка буде жити з нашою". У підсумку, на думку актриси, її дочка стала більш самостійною і тепер їй простіше самореалізовуватися в дорослому житті.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова підкорила соцмережі черговим провокаційним відео.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль похвалилася подарунком, який зробила синові Веніаміну.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк здивувала шанувальників зворушливими спогадами про дитинство.