Зірка "Квартал 95" Олена Кравець обрадувала своїх шанувальників кумедним знімком з чоловіком і чотирирічним сином.

44-річна гумористка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram свіже фото, на якому показала чоловіка, екс-продюсера "Квартал 95" Сергія Кравець та сина Івана. Батько з хлопчиком в зимових куртках і теплих шапках стояли на судні і посміхалися у камеру. А Олена розповіла їхній діалог:

"- Пап, а що таке "стародавня каналізація"?
- Може "цивілізація", Вань?
- Зараз.. я задумався...
😂 😂 😂 😂 "(Орфографія збережена - прим. ред.), - написала Олена.

Користувачі відзначили, що її син дуже схожий на зіркову матір.

Раніше ми писали про те, що актриса гумористичних проектів «Квартал 95» і «Жіночий квартал» постала в своєму Instagram в неймовірно стильному образі.

Зірка позувала в світлих брюках з деніму і чорному топі, поверх якого одягла білу сорочку. Свій look вона доповнила аксесуаром у вигляді підтяжок і одягла масивну прикрасу на шию. Волосся - розпущене, на обличчі - виразний акцент на губи.

У підписі до фото Олена Кравець пояснила, що працює над зміною власних харчових звичок. "Я в процесі свого експерименту з новими харчовими звичками і з задоволенням буду ділитися своїми результатами з вами.
Методика "мудроїдіння", дійсно, руйнує багато міфів про продукти і їх сумісності " - пояснила знаменитість.

Раніше Hyser писав про те, що Надія Мейхер підкорила фанатів фігурою в розкішній сукні.

Також Hyser повідомляв, що в мережі зберігаються знімки пари ще з маленькою Олександрою, на яких Олена Зеленська зображена з незвично короткою стрижкою.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина поділилася кадрами кумедних розваг з Олександром Еллертом.