Неймовірно стильною і жіночною постала на сторінці свого мікроблогу актриса гумористичних проектів» "Квартал 95 " і "Жіночий квартал" Олена Кравець.

Зірка позувала в світлих брюках з деніму і чорному топі, поверх якого одягла білу сорочку. Свій look вона доповнила аксесуаром у вигляді підтяжок і одягла масивну прикрасу на шию. Волосся-розпущене, на обличчі-виразний з акцентом на губи.

У підписі до фото Олена Кравець пояснила, що працює над зміною власних харчових звичок. "Я в процесі свого експерименту з новими харчовими звичками і з задоволенням буду ділитися своїми результатами з вами.
Методика "мудроїдіння", дійсно, руйнує багато міфів про продукти і їх сумісності " - пояснила знаменитість.

У коментарях до посту фоловери оцінили послання Олени Кравець численними компліментами, але не обійшлося і без критики:

У свої 44 роки Олена Кравець викликає захоплення фанатів не тільки зовнішнім виглядом, але і професійними досягненнями. У 2014 і 2015 роках вона увійшла до списку «100 найвпливовіших жінок України» за версією видання «Фокус». А в 2016 році за версією журналу «Новое время» актриса поповнила список «ТОП-100 найуспішніших жінок України».

Крім цього, вона є матір'ю трьох дітей-Марії, Катерини та Івана. Знаменитість рідко показує спільні фото зі спадкоємцями, але шанувальники не раз відзначали, що старша її дочка росте копією зіркової мами:

Олена Кравець з дочкою Машею. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Надія Мейхер підкорила фанатів фігурою в розкішній сукні.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль постала в монохромному цибулі і зірвала шквал захоплених компліментів.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина поділилася кадрами кумедних розваг з Олександром Еллертом.