Дружина популярного українського телеведучого Микити Добриніна Дар'я Квіткова поділилася з передплатниками свого мікроблогу розповіддю про те, як будуються відносини в їхній родині.

Пара чекає сина і кохана шоумена із задоволенням розповідає про те, як протікає вагітність і з якими труднощами їй доводиться стикатися в цей цікавий період життя.

Так, в одній з нових публікацій в соціальній мережі Instagram Дар'я Квіткова зізналася, що з раннього дитинства виховувалася в атмосфері любові і взаєморозуміння: «Ще з самого дитинства мої батьки вчили вкладати в це поняття величезне значення. Ми розставляли пріоритети, і на першому місці завжди була сім'я, наскільки б не горіла робота, незакінчені проекти або інші обставини».

За словами знаменитої блондинки, їх сімейні взаємини з Микитою Добриніним будуються за таким же принципом. У їхньому шлюбі немає місця неповазі, лайки і лайки. "Не без сварок, звичайно, ми ще та Вибухова і італійська сімейка, але у нас є величезна повага один до одного, прийняття, підтримка, розуміння і велика любов» - зазначила вона.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти:

Варто відзначити, що після фіналу шоу "Холостяк", в якому Микита Добринін вибрав Дашу Квіткову, деякі користувачі соцмереж були переконані, що їхні стосунки завершуватися розставанням. Але закохані, незважаючи на хейт і заздрість недоброзичливців, одружилися і незабаром стануть щасливими батьками.

Раніше "Hyser" писав про те, що Мішель Андраде влаштувала відверту фотосесію в латексному вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу кардинально змінила імідж і" осідлала " відомого українського телеведучого.

Нагадуємо, що Настя Каменських зізналася, що потребує перезавантаження і розповіла про важливе рішення.