Надя Дорофєєва і Володимир Дантес покажуть Сердючці й Брежнєвій, що таке справжнє шоу

Відомий український виконавець і шоу-мен Володимир Дантес поділився довгоочікуваною новиною. У своєму офіційному Instagram-акаунті він опублікував спільне фото зі своєю обраницею Надею Дорофєєвої, із залаштунків знімання нового випуску "Орла і Решки".

Популярний артист розповів, що разом зі своєю дружиною, такою ж відомою співачкою Надею Дорофєєвою, вони стали наступною "зоряною парою" в знаменитому тревел-проекті "Орел і Решка". Дантес і Дорофєєва, судячи з усього попали в кадр відразу ж після знімання. На фото артист ніжно обійняв свою дружину, яка явно ледве утримує в собі нескінченне щастя. Сам Володимир скромно одягнений в стильне чорне пальто, а Надя - в непоказну чорну куртку з під якої визирає білий капюшон.

Володимир зазначив, що знімання нового епізоду "Орла і Решки" проходять в Йорданії, правда, і він нескінченно радий приєднатися до всієї команди проєкту, хоча б на один випуск. ДО РЕЧІ, шоу буде показано 10 квітня, на"Новому каналі". Найцікавіше, що одним з провідних ювілейного сезону став і Олексій Завгородній "Позитив" - колишній напарник Дорофєєвої по "Время и Стекло".

Природно, що "фанати" Дантеса і Дорофєєвої, не змогли стриматися від такої приємної новини, і стали її коментувати: "на весь сезон вас треба! Рейтинги підірвете 🔥", "Це буде кращий випуск😍 🔥" і "Які ви 😍 дуже за вас обох рада! 👏 Досвід є, так що впевнена буде дуууже цікавий випуск!".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/vladimirdantes
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/vladimirdantes

Варто нагадати, що такі випуски за участю "зірок" присвячені до 10-річчя "Орла і Решки". Так, "Позитив" разом з виконавицею Мішель Андраде шукатимуть пригоди в Болівії, Юлія Саніна та Алексєєв побували в Колумбії, а Андрій Данилко і Віра Брежнєва - в Барселоні.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Миколу Баскова, через недоліки таланту, била власна вчителька.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що російський політик Володимир Жириновський вирішив зайнятися сольною вокальною кар'єрою.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Леся Нікітюк пообіцяла вдосталь нагодувати майбутню свекруху, і замовити повторне доставлення їжі.