Мішель Андраде захопила своїм новим фото в спокусливому ракурсі

Популярна виконавиця, актриса і телеведуча, українка болівійського походження, Мішель Андраде, вже встигла побудувати кар'єру під чуйним керівництвом свого продюсера Потапа, і радує своїх "фанатів" не тільки новими релізами. Спекотна брюнетка абсолютно не проявляє ніякого уявного сорому, і показує найбільш пікантні моменти у своєму офіційному Instagram-акаунті.

Безумовно, красуня виглядає вельми підтягнуто, і при цьому їй є що з гордістю продемонструвати. На цей раз Мішель Андраде залишилася тільки в сірому блейзері, забувши надіти штанці - і все заради того, щоб показати свої пружні оголені гідності. Якщо в першому кадрі вона їх без сорому випнула прямо в камеру, то на другому фото, всю витончену фігуру можна оцінити ледь стримуючи подих. Дівчина зібрала неслухняне волосся в "підліткову" зачіску, підкресливши грайливий вечірній образ натуральним макіяжем, з вологим акцентом на губах.

Втім, таким незвичним фото, популярній співачці явно вдалося привернути увагу "фоловерів" до виходу свого нового EP під назвою "ECHALE", в який увійдуть розширені версії синглу "Tonight". Всього лише за один день публікація вже отримала близько 15 000 "лайків", і "фанати" досі не стримують палкі емоції, невтримно коментуючи:" Пісня вогонь 🔥 🔥 з божевільним зарядом і енергетикою️ ️ "і натякають на найпривабливіше -" всім відомо, що понеділок це Жопа...", "Начебто худа а 🍑не поганий!", "Нічесі попа є)))) 🔥" і "Боже, яка красуня😍".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/mishvirmish
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/mishvirmish

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Аллегрова своїми несмачними піснями "розбещує" слухачів.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що комік і ведучий, Гарік "Бульдог" Харламов, додав сенсу виступам одіозного Володимира Жириновського, переписавши звук.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що співачка Настя Каменських похвалилася своїм м'яким місцем, але забула струсити з нього пісок.