Навколо Микити Добриніна розгорівся гучний скандал на тлі того, що він погодився стати частиною російського "Холостяка".

Фанати розкритикували рішення Добриніна, після чого він був змушений виправдовуватись. Він зазначив, що вдячний українському шоу "Холостяк", в якому він знайшов щастя з Дариною Квітковою. Вони стали не просто парою, а одружилися і тепер чекають дитину.


Микита зізнався, що їхня історія з Дашею унікальна і доводить, що все можливо. Коли його запросили в російське шоу "Холостяк", яке знімається по франшизі Warner Brothers по всьому світу, на роль ведучого, то він не довго думав і вирішив погодитися.

При цьому, він зазначив, що справа не в грошах або політиці, а в тому, щоб допомогти цьому світу повірити в любов і отримати її. Однак шанувальники не повірили в красиві слова Добриніна і в своїх численних коментарях стали дорікати його в прийнятому рішення.


Після цього стало відомо, що Микита Добринін і його вагітна дружина заразилися коронавірусом, тому ведучий не зміг взяти участь у продовженні проекту. У зв'язку з цим, у випуску, який вийде в ефір 28 березня, глядачів чекає поява нового ведучого.

До слова, також повідомляється, що дружина Микити зараз знаходиться в лікарні, оскільки у неї загострилися проблеми з нирками.

Раніше "Hyser" писав про те, що Даша Квіткова розповіла про проблеми на 26 тижні вагітності. За словами моделі, у неї часто трапляються "напади сміху".

Також наш портал повідомляв, що екс-холостяк Добринін показав "Мерседес" для майбутнього сина. При цьому за словами Микити, подібні складні іграшки підходять тільки для дітей, яким вже виповнився один рік.

Нагадуємо, що Микита Добринін відвіз вагітну дружину подалі з міста.Даша Квіткова пояснила, що чоловік розбудив її з ранку і попросив зібратися для поїздки.