Днями російський шоу-бізнесовий бомонд гуляв на вечірці з нагоди 45-річчя пародиста Максима Галкіна. Іменинник не тільки приймав теплі привітання і розкішні подарунки, а й влаштував справжнє шоу разом з гостями на сцені.

Була присутня на святі і дружина шоумена Алла Пугачова. Примадонна з'явилася на публіці в довгій світлій сукні з флористичним принтом і широким поясом на талії.

Вона багато танцювала, а також зворушила присутніх ніжним любовним зізнанням Максиму Галкіну. Виконавиця зізналася, що завжди знала про те, що сцена подарує їй кохану людину, але неодноразово помилялася на шляху до щастя.

Сам Максим Галкін на своїй сторінці в Instagram подякував усім, хто побував на його святі і написав: «чудовий був день».

Однак уважні користувачі соцмереж оцінили не тільки глибину почуттів іменитої пари, а й результати численних пластичних операцій Алли Борисівни.

У свої 72 роки зірка не приховує, що неодноразово зверталася за допомогою до експертів в області пластичної хірургії. Але хейтери наполегливо продовжують критикувати її за спроби зберегти молодість і привабливий зовнішній вигляд, щоб виглядати гідно на тлі молодшого майже на 30 років чоловіка.

Варто відзначити, що Примадонна не раз говорила про те, що різниця у віці з обранцем і батьком її дітей - це питання досить болюче. Але вона навчилася ставитися до цього по-філософськи:

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін показав, чим харчується його зіркова дружина.

Також наш портал розповів про те, що Андрій Разін розбурхав громадськість, порівнявши себе з Аллою Пугачовою.

Нагадуємо, що Максим Галкін зворушив соцмережі танцювальним номером з дочкою Лізою.