Музикант і композитор Ігор Ніколаєв опублікував на сторінці в соціальній мережі Instagram пост, присвячений близькому другу, який пішов з життя.

Йдеться про соліста групи «Пісняри» і білоруського музиканта Леоніда Борткевича. Він помер 13 квітня 2021 року у віці 71 року. Про причини смерті артиста поки нічого невідомо.

Ігор Ніколаєв написав у своєму мікроблозі: "Велике горе. Помер дорогий мій друг Леонід Борткевич, чудова добра людина, чудовий співак, воістину золотий і самий впізнаваний голос «піснярів», який заспівав їх кращі хіти».

Він розповів про те, що Білоруський виконавець був частим гостем в його будинку. Також артист зазначив, що Леонід Борткевич крім музичної діяльності, займався художнім мистецтвом: "Льоня часто бував у нашому домі, привозив мені в подарунок свої картини (він чудовий художник!)».

Ігор Ніколаєв поділився кадрами, на яких зображений з давнім другом, в смерть якого не може повірити. У тому числі, він розмістив архівний кадр, зроблений під час відвідування могили художнього керівника ансамблю "Пісняри" Володимира Мулявіна:

У коментарях до публікацій користувачі соцмереж висловили співчуття з приводу гіркої втрати Ігоря Ніколаєва:

Раніше "Hyser" писав про те, що Добронравов зі "Сватів" зворушив мережу архівним фото свого дідуся.

Також наш портал розповів про те, що пішов з життя легендарний голос ансамблю "Пісняри".

Нагадуємо, що у мережі обговорюють проблеми Андрія Данилка зі здоров'ям.