Олександр Пікалов відповів на новину про свою "трагічну загибель"

Про те, що зовсім недавно в засобах масової інформації з'являлася інформація про смерть актора, і як на це відреагував сам Пікалов, пише "ТСН".

Зокрема, тепер уже керівник "Жіночого Кварталу", а не просто актор студії "Квартал 95", дав коротку відповідь ведучій програми "Світське життя". За його словами, йому було дуже весело від сумної новини, як і всьому колективу студії, а ось його родичам довелося несолодко. Втім, вінка він так ні від кого і не дочекався, а звідки з'явилися такі дивні чутки, навіть не може підказати.

Також Пікалов поділився і радістю, розповівши як йому прекрасно працюється з колективом "Жіночого Кварталу", підкресливши, що управляти жінками у нього виходить тільки тут, а в Ось реальному житті у нього з цим не склалося.

Можемо здогадуватися, що новина про смерть Пікалова могла з'явитися після його визнання "Зе Інтерв'юер" про те, що він кілька разів опинявся на межі смерті. Наприклад, з вини його власної дружини Ірини: коли актор їхав на своєму мотоциклі, його кохана в'їхала в нього на "Mini Cooper" в момент спільної поїздки на ювілей матері Пікалова. А все це сталося через те, що Ірина не звернула увагу на знак "СТОП", і не пригальмувала перед поворотом на окружну.

Однак, всупереч тому, що мотоцикл відлетів в одну сторону, а актор в іншу, і навіть проїжджаючі водії, бачачи дорожньо-транспортну пригоду, намагалися допомогти постраждалим, все обійшлося тільки пом'ятим автомобілем, деформованим колесом мотоцикла і зіпсованим настроєм всієї родини - на ювілей вони так і не дісталися.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Дар'я Петрожицька здивувала своїх шанувальників несподіваною тілесною модифікацією.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що глядачі не дуже задоволені сумнівною перемогою Злати Огневич в детектив-шоу "Маска".

А до цього ми розповідали про те, що Гарік "Бульдог" Харламов "заразив" Христину Асмус незвичайною фобією.