Співачка Тіна Кароль у прямому ефірі потрапила в конфуз.

Тіна Кароль володіє просто шикарним тілом і може собі дозволити практично будь-який наряд. Але іноді її вбрання можуть підвести співачку прямо в прямому ефірі. Не так давно Тіна Кароль потрапила в смішний конфуз прямо на сцені. Справа в тому, що для цього випуску програми вона вибрала гарне плаття рожевого кольору, яке кріпилося на шиї за допомогою красивого обідка, всипаного камінням.

І в один момент цей ободок просто розстебнувся і ліф Тіни Кароль впав до низу. Але вона встигла підхопити його руками і присісти за сцену. Потап, який якраз в цей момент дивився на Тіну просто не очікував такого повороту подій. Це відразу ж можна було помітити по його обличчю. Також не очікував такого і Влад Яма, який теж знаходився в той момент на сцені.

Сама Тіна просто почала заразливо сміятися. Відповідне відео було опубліковано в соціальній мережі.

"Воу-воу, це буде справді гарячий епізод 🔥Чекаєш?",- підписали відео в мережі.

Шанувальники навпаки прийшли в повний захват від побаченого.

"У Тіни дуже заразливий сміх😂, Ого, Тіна 🔥 😅 😅 , У ПТП очі на лоба полізли😂😂, Такою Тіни я ще не бачив) 🤍, Ггг. Це перше що мені сподобалося в цій передачі.хаха, А головне на позитиві! Дуже крута реакція🔥 молодчинка, Мене вбиває її сміх 😂 😂 , Не видно грудей, зробіть другий дубль 😂 😂 , Ой не можу зупинитися сміятись!, Награно, придивіться. Вона готова була притримати сукню відразу ♪, Ржу не можу😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂у Тіни сміх такий заразливий", - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що зірка "папіка" Дар'я Петрожицька налякала шанувальників зовнішнім виглядом.

Також писали, що співачка Alyona Alyona одягла леопардові лосини і показала всім кузькіну матір.

Нагадаємо, що Маша Распутіна намагалася схопити Галкіна за "дзвіночки", ледве ухилявся.