Коханий відомої української актриси і екс-учасниці романтичного шоу «Холостячка» Ксенії Мішиної Аллександр Еллерт ошелешив мережу несподіваним визнанням.

Він повідомив фоловерів про те, що його обраниця «народила»... і він не обдурив аудиторію, оскільки зірка серіалу «кріпосна» дійсно стала мама, але не зараз, а дев'ять років тому, коли на світ з'явився її син Платон. Олександр Еллерт опублікував зворушливі кадри, на яких відобразив іменинника на тлі домашньої обстановки.

Що стосується зіркової мами Ксенії Мішиної, то вона звернулася до сина зі зворушливим посланням: "Ти найкраще, що я створила в цьому житті. Я кожен день, не перестаючи, тобою пишаюся, вчуся і люблю". Знаменитість зізналася, що захоплюється успіхами свого чада

У коментарях до посту фоловери приєдналися до поздоровленіямв адресу Платона:

В одному з інтерв'ю вона говорила про те, що стати мамою в 22 роки було для неї непростим рішенням, оскільки на той момент вона була студенткою. Відносини з батьком Платона не склалися і, за словами артистки, хлопчик ніколи не його бачив. Про минуле вона вважає за краще не поширюватися і не любить розмовляти на тему особистого життя.

З нинішнім коханим матері - Олександром Еллертом у Платона склалися дружні взаємини. А всі побоювання артистки з приводу реакції її сина на нового обранця - не виправдалися.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють суперечку, що виникла між Ксенією Мішиною і Олександром Еллертом.

Також наш портал розповів про те, як зірка серіалу "папік" Дар'я Петрожицька налякала шанувальників дивною зовнішністю.

Нагадуємо, що Алла Пугачова показала наслідки пластичних операцій на своєму обличчі.