Шанувальники популярної виконавиці Ані Лорак отримали можливість насолодитись її співом українською мовою.

Останнім часом артистка нечасто радує шанувальників свого таланту подібними виступами, оскільки її новий репертуар складається переважно з російськомовних композицій.

Так, в мережі з'явилися кадри, на яких Ані Лорак була зображена на вечірці у давнього друга Філіпа Кіркорова. Крім неї, в числі запрошених були й інші представники шоу-бізнесового бомонду.

У якийсь момент співачка вирішила виконати українську пісню "Рідна мати моя", а акомпанувати їй зголосився маестро Ігор Крутой. Для зустрічі з друзями-колегами ані зірка одягла стильний наряд, що складається з синіх джинсів і світлого топа, поверх якого одягла чорний піджак.

У коментарях до публікації користувачі соцмереж розкритикували манеру виконання Ані Лорак:

До слова, фотозвіт про цей захід Філіп Кіркоров також опублікував на сторінці в Instagram. Він також показав, що на святі був присутній і екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу. Фанати припустили, що артистка налагодила стосунки з колишнім чоловіком, з яким розлучилася більше двох років тому. У шлюбі у них народилася дочьсофія, яку після розлучення батьків залишилася жити з матір'ю.

Ігор Крутой, Філіп Кіркоров і Ані Лорак. Скріншот Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Дарина Петрожицька налякала шанувальнико дивною зовнішністю.

Також наш портал розповів про те, що Маша Распутіна показала дивне фото Максима Галкіна і насмішила соцмережі безглуздою позою.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва похвалилася унікальним фото з рідною сестрою.