Ірина Федишин захопила шанувальників красою в несподіваному образі

Відома українська виконавиця Ірина Федишин не перестає дивувати шанувальників своїм почуттям стилю. Кожен образ співачки по-своєму неймовірний. Так, цього разу знаменитість вирішила повторити образ журналістки і телеведучої Каті Осадчої. Відповідним кадром поділилася на своїй сторінці в instagram.

На знімку Ірина Федишин позує в ніжному білому капелюсі. Головний убір ідеально підходить під білий піджак, під яким можна розгледіти нескінченне декольте. Ніжний образ доповнює легкий мейкап на обличчі і манікюр, який виконаний в червоному кольорі.

Варто відзначити, що новий образ співачки дуже схожий на образ відомої української телеведучої і журналістки Каті Осадчої, яка є любителькою стильних нарядів і яскравих капелюшків.
До слова раніше Ірина Федишин вже з'являлася на публіці в білосніжному костюмі з капелюшком. У такому образі виконавиця давала інтерв'ю "Без політики". Шанувальникам припав до душі наряд знаменитості, про що вони повідомили в коментарях за допомогою компліментів.

"Красуня, люблю вас", "Красунька", "Красуня Ірина", - написали під публікацією.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Напередодні Ірина Федишин захопила фанатів карколомним образом. Співачка влаштувала запальні танці в розкішній білій сукні з неймовірним розрізом. Виконавиця в даному вбранні нагадує справжню принцесу з казки.

Раніше портал Hyser інформував, що Мішель Андраде розбурхала фантазію шанувальників відвертим постільним знімком. Зірка похвалилася спокусливими формами, надівши мереживну нижню білизну білого кольору.
Крім того портал Hyser писав, що відома виконавиця Тіна Кароль зробила дорогий подарунок своєму синові Вініаміну. Співачка подарувала йому солідну ділянку землі під Києвом.