Співак Лев Лещенко розповів про те, як на його здоров'я позначився коронавірус.

Так, Лев Лещенко, який у свою чергу переніс коронавірус, розповів про те, як хвороба позначилася на його здоров'ї. Артист запевнив, що навіть після одужання у нього залишилися певні проблеми з серцем. Зокрема, у нього діагностували стенокардію, яка вже призвела до чотирьох серцевих нападів.

Також Лещенко розповів про те, що його знайомі, які теж перенесли коронавірус, скаржаться на те, що у них з'явилися ускладнення зі здоров'ям. Тому співак закликає всіх уважно ставитися до свого здоров'я, щоб потім не було ніяких проблем.

«У 90% перехворілих обов'язково виникають якісь ускладнення. У мене, наприклад, було потім чотири серцевих напади — виникала потужна стенокардія, мене кошмарило і ковбасило так, що я вилітав з життя. Приїжджала швидка, медики ставили мені крапельниці, потім все ставало на свої місця. Але я не припиняю працювати, інакше депресії не минути», - заявив співак в ефірі Російської передачі.

Нагадаємо, що після того, як стало відомо про хворобу Льва Лещенка, він відразу ж потрапив у гучний скандал. Бо вже будучи хворим він відвідав вечірку з нагоди дня народження дружини Ігоря Крутого Алли. Після цього на голову співака посипалися множинні звинувачення в тому, що він нібито спеціально це зробив, щоб заразити людей.

А ось в Україні співак внесений в базу "Миротворця". Свого часу він підписав лист Путіну, в якому виправдовувалася російська агресія в Криму. Крім того артист неодноразово їздив до Криму зі своїми виступами, а це заборонено згідно з українським законодавством.

Раніше Hyser писав про те, що Лобода похвалилася гарячим постільним фото, ось з ким вона проводить ночі.

Також писали, що зірка серіалу" Школа " Ліза Василенко втекла в Росію і приголомшила заявою, шанувальники розлючені.

Нагадаємо, що Настя Каменських в мікроскопічному купальнику похвалилася своїм палісадником, навіть Марічка Падалко заздрить.