Володимир Дантес, беручи участь в шоу "Ліпсінк баттл", приміряв на себе несподіваний образ

В даний момент на українському телебаченні величезною популярністю користується шоу "Ліпсінк баттл", на якому популярні знаменитості приміряють на себе незвичайні образи, чим нерідко дивують публіку. Цього разу увагу глядачів привернув виступ відомого телеведучого і співака Володимира Дантеса, який під час виступу наслідував не комусь, а своїй коханій дружині-Наді Дорофєєвій. Фотографії, на яких співак зображений в образі Наді він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

В опублікованому ним пості в Instagram він черговий раз зізнався в коханні своїй дружині: "на @lipsyncbattle_ua мені дісталася найпрекрасніша дівчина в світі. Вона мені в житті дісталася, та ще й пародіювати випала честь-Надя Дорофєєва❤ ️ ❤️❤ ️ дякую всій команді, хто працював зі мною над цим номером. Даша, Яна, Руслан - ви прекрасні!!!!"—- написав співак у публікації.

Під постом набралася величезна кількість коментарів, які оцінили якість перевтілення співака в дівчину, в тому числі і колеги Дантеса по цеху, наприклад, співачка Оля Полякова, яка зазначила, що не знає, чим він заслужив таку роль. Коментар залишила і сама Надя, якій, мабуть, виступ чоловіка дуже сподобалося, оскільки вона називала це розривом. У числі зіркових коментаторів можна відзначити і підопічну Потапа-Мішель Андраде.

Нагадаємо, що Володимир Дантес і Надя Дорофєєва українськими телеглядачами визнається як однією з найбільш ідеальних пар українського шоу-бізу. Вони обидва займаються творчістю, і, одночасно з тим, терпляче ставляться до робочих графіків один одного. Загальний же вільний час знаменитості приділяють спільним подорожам за кордон.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що відомий російський композитор і виконавець Ігор Ніколаєв опублікував у себе в соціальних мережах вітальний пост, адресований своєму давньому другу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катерина Осадча в мережі опублікувала знімок, на якому вона зображена зі своєю мамою і бабусею. Шанувальники здивувалися тому, наскільки схожі жінки.

Також "Hyser" писав, що співачка Ірина Федишин в Instagram похвалилася передплатникам тим, якого сніговика вона зліпила разом зі своїми синами.