У мережі обговорюють неймовірне перевтілення відомого українського телеведучого Юрія Горбунова в його не менш знамениту колегу по шоу-бізнесовому цеху – Тіну Кароль.

В рамках шоу Зоряних пародій "Ліпсінк баттл" артист переодягнувся в естрадну діву і підкорив аудиторію своїм акторським талантом.

Юрій Горбунов вийшов на сцену в латексних штанях червоного кольору і сукні туніці. На голові-перука зі звичними для Тіни Кароль "голлівудськими локонами", на обличчі – виразний макіяж. Варто відзначити, що сама вокалістка прийшла в захват від концертного номера шоумена і активно підспівувала під час його виступу.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти на адресу знаменитості і відзначили, що йому вдалося неймовірно гармонійно вжитися в роль знаменитої блондинки. Втім, не обійшлося і без критики, оскільки деяких глядачів відверто дратують спроби один зірок пародіювати інших:

До слова, кілька тижнів тому і сама Тіна Кароль нарвалася на критику хейтерів, вийшовши на сцену в надто відвертому вбранні. Йдеться про бузкових лосинах і чорному блискучому топі, який дозволив публіці неозброєним поглядом розглянути, чим природа нагородила знаменитість:

Раніше "Hyser" писав про те, що Аліна Гросу схвилювала соцмережі новим іміджем.

Також наш портал розповів про те, що Мішель Андраде влаштувала спекотну постільну фотосесію і зірвала шквал захоплених компліментів.

Нагадуємо, що Тіна Кароль зворушила мережу зізнанням про покійного чоловіка.