Співачка Аліна Гросу показала дивне відео у себе на сторінці в соціальній мережі.

Співачка Аліна Гросу не перестає дивувати своїх шанувальників. Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі вона показала дивне відео. В першу чергу багато хто звернув увагу на те, що артистка кардинально змінила імідж. Тому що вирішили приміряти африканські косички. Також вона показала, як вміє сидіти на чоловікові.

Справа в тому, що зі своїм другом вона проводила конкурс і перемогла. За результатом чоловік повинен був стати на карачки і підставити свою спину співачки в якості стільця. А ось Аліна в короткій шубі і на великих підборах не роздумуючи сіла на нього.

"Боже, що це було 😅 😂 😂 😂 вісь так почався мій сьогоднішній день разом з 🤣 ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ грали ми в гру...чоловіки проти жінок, дівчата отримали перемогу і Славі прийшлося виконувати вісь це завдання🙈🙈🙈 Слав, нічого особистого!!!)) смороду мене заставили 🤪 😂 😂 😂 а якщо серйозно, дякую за жахливий настрій, що моя прем'єра пісні "Міріада". була ще кращою разом з вами:)
П. с. Сподіваюсь, ти не стер коліна😂 😂 😂", - підписала стільки провокаційне відео Гросу.

Шанувальники теж прийшли в повний захват від побаченого. Вони відзначили, що Аліна дуже мила.

"Так це ж неправильно! На шию треба, як і личить дівчатам😂, Тепер я все бачив♪, Це було наст настрій на весь день😁, З цими косами вам дуже йде🔥 🔥, Аліна Ві як завжди чудова ❤ ❤ , Щоранку ми з вами 🔥на одній хвилі 😍обожнюємо починати свій ранок разом з вами!, Восьме березня продовжуеться👏, Лялечка. Не намилуватися!! Аліночка Супер!!!, Дуже смешьно Алінка..гіга..), Треба кучерики як в дитинстві класно буде порівняти фотки детскик і зараз", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль зробила недитячий подарунок синові Веніаміну.

Також писали, що Настя Каменських відфотошопила ноги до неймовірної довжини.

Нагадаємо, що мама Вєрки Сердючки розійшлася, влаштувала Танці з гарячим мачо посеред Хрещатика.