Популярна російська телеведуча Анфіса Чехова похвалилася передплатникам свого мікроблогу ефектною постільною фотосесією. Шоувумен постала в кадрі в спокусливій нижній білизні і похвалилася апетитними формами.

Не секрет, що подібні знімки на Instagram-сторінці зірки з'являються дуже часто і сама і уважні фоловери час від часу знаходять в її фігурі недоліки.

Так, Анфіса Чехова позувала в мереживному вбранні, але збентежила деяких "експертів по красі і стилю" дивним розміром грудей…

У підписі до фото знаменитість пояснила, що відчуває себе дуже умиротвореною: «на цих фото я відчуваю себе дуже щасливою! І нічого такого особливого в моєму житті не сталося! Я не виграла в лотерею, не отримала пропозиції руки і серця і навіть Бентлі мені ніхто не подарував».

Втім, до критики хейтерів Анфісі Чеховій - не звикати, оскільки вона регулярно отримує антикомпліменти на свою адресу. В основному всі зауваження недоброзичливців стосуються зовнішнього вигляду телезірки і її вагається ваги.

Не секрет, що вона давно веде боротьбу із зайвими кілограмами. При цьому вона пробувала різні методи, в тому числі, пила препарати для схуднення, які ледь не довели її до лікарняного ліжка. Зараз, за словами Анфіси Чехової, вона не стежить за цифрами на вагах, оскільки відчуває внутрішню гармонію.

Раніше "Hyser" писав про те, що Лера Кудрявцева стурбувала шанувальників проблемами зі здоров'ям.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова здивувала шанувальників дивною публічною витівкою.

Нагадуємо, що Ірина Дубцова приємно здивувала шанувальників помолоділим зовнішнім виглядом.