Чоловік Наташі Корольової Тарзан показав те, як він загоряє під сонцем.

Чоловік Наташі Корольової Тарзан (Сергій Глушко) вирішив знову шокувати своїх шанувальників. А все тому що він з'явився перед ними практично повністю оголеним. Сергій показав фото, на якому він сидить на літньому диванчику в одних плавках. Виявляється, що Сергій просто вирішив трохи позасмагати під березневим сонечком. І хоча зараз досить холодно ще для загоряння, але Сергія це не зупинило.

Адже в такий спосіб він зміг продемонструвати своє тіло. До слова, таке він дуже любить. Для свого віку Сергій непогано виглядає. Він постійно стежить за своєю формою. У цьому йому допомагають постійні тренування і правильне харчування.

"Яке небо блакитне...) Всім дзен!😃 😄 ",- підписав свій знімок Сергій Глушко.

Варто сказати, що багато шанувальників прийшли в повний захват від такого знімка. Вони відзначили, що Сергій просто відмінно виглядає. Але також багато хто став іронізувати в коментарях. Хтось навіть порівняв Сергія зі скандальною Волочковою.

"Я думала Волочкова 😂 😂 😂 , Крім як милуватися собою і засмагати ще є якісь цілі в житті ☺, Яке небо блакитне...))) Яке тіло молоде...))), А мені----подобається!!!!!! Мої захоплення красою і повагу Таланту і заздрість силі волі)))) провокатор, звичайно, але зате який!!!))), Неймовірно красиво 🙌, Чудово ж 😍, Так. Погода сьогодні "шепоче".🙌, Ось сусідам не нудно) виглянути у вікно а там підлозі голий чоловік сидить )))), Не замерзніть так😝, Холодно дивитися. ❤️❤️❤️💋, 😂 небо", - написали користувачі Мережі в коментарях під фото.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль налякала шанувальників схудлим тілом, обличчя аж впало.

Також писали, що Сергій Сосєдов назвав ім'я співачки, яка все життя співає під фонограму.

Нагадаємо, що у соціальній мережі Instagram спливло архівне фото, на якому Алла Борисівна відображена в компанії Філіпа Кіркорова.