Співачка Тіна Кароль похвалилася спокусливим знімком.

Тіна Кароль знає як порадувати своїх шанувальників спокусливими знімками. Співачка дуже ретельно підходить до вибору свого образу. Вона підпирає все: зачіску, макіяж, одяг і все це разом виглядає просто приголомшливо.

На цей раз співачка вирішила продемонструвати відмінний образ в строгому костюмі. Її волосся було зібране ззаду в тугий хвіст. На заставочной картинці Тіна позує в блакитній сукні на тонких бретельках. Її голоси закинуті назад, а біля обличчя вона тримає красиву квітку.

"Це-твоя забаганка.
Ти-любов.
Ти - сама собі свято", - підписала такий провокаційний пост Тіна Кароль.

Відзначимо, що Тіна виглядає просто чудово. Від неї неможливо відірвати очей. Строгий костюм підкреслює всі вигини тіла співачки.

Шанувальники в коментарях також прийшли в повний захват від такого знімка і буквально засипали Тіну хвалебними компліментами.

Багато фанатів написали про те, що на цих кадрах Тіна виглядає зовсім іншою. Але при цьому не менш спокусливою.

"так кайфую від цього ролика🤤 ти тут така інша💔, Яка ж гарна квітка на фото на ім'я Тіна❤️, Так тепло...і магічно❤️, Як я мрію про ваші туфельки☺, Здатися ти завжди встигнеш! 😉💋🌷, втличное слово-"ЗАБАГАНКА"!!!😊 👍 👌 , Тіна, це неймовірно красиво, можна дивитися вічно 🔥 ❤ ️❤ ️ ❤️, Ніжність і сила 💗 💗 💗 , Все, я пішла за туфлями👏 👏 👏, шикарно👏 🔥❤️, Прекрасна як завжди, і хто ж сказав, що Ангели є тільки на небі?! Це не правда, адже я бачу Ангела на землі!❤️, Такий голос 🤤, Вираз обличчя нагадує Біллі Айліш))", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Сергій Сосєдов назвав ім'я співачки, яка все життя співає під фонограму.

Також писали, що Алла Пугачова усамітнилася з Філіпом Кіркоровим і піддалася спокусі.

Нагадаємо, що син Тарзана і Наташі Корольової був помічений за неоднозначним заняттям.