Анастасія Волочкова відома скоріше не тільки своєю творчістю, а гучними романами, любов'ю до лазень і тисячами шпагатів в Instagram. У новому випуску шоу" Секрет на мільйон", яке веде Лера Кудрявцева, знаменитість зробила визнання, яке багатьох шокувало.

Так, Лері Кудрявцевій вдалося зробити те, що раніше не вдавалося нікому - вона дізналася всю правду про чоловіків епатажної екс-балерини з перших вуст. Більш того, слова Анастасії Волочкової перевірив поліграф шоу.

Знаменитість ніколи не приховувала, що обожнює увагу з боку чоловіків і дуже часто в соц.вона хвалилася подарунками від них. При цьому, називати імена залицяльників вона не поспішає, але іноді ділиться спогадами з минулого.

За словами Анастасії, відомий голлівудський актор Джим Керрі був одним з численних шанувальників колишньої прими-балерини Великого театру. У новому випуску шоу " Секрет на мільйон" з Лерою Кудрявцевою Волочкова вперше зізналася про цей зв'язок. Артистка запевняла глядачів і ведучу, що зустрічалася із зіркою 15 років тому, але нетривалий час. При цьому поліграфолог визнав, що відповідь екс-балерини про роман з Керрі була правдивою.

"Був у мене роман з Джимом Керрі. Ми познайомилися в 2003 році, а через пару років стали парою. І хоча повноцінні відносини були нетривалими, але ми досі підтримуємо зв'язок і тепло спілкуємося ",- розповіла Анастасія Лері Кудрявцевій у програмі "Секрет на мільйон".

Як виявилося, відносини припинилися, так як балерина не хотіла переїжджати в США, а Джим - в Росію.

Мало хто знає, що сьогодні Джим Керрі є не тільки одним з найвідоміших акторів комедійного жанру, але і входить в топ мультимільйонерів Голлівуду, так як його статки за найскромнішими підрахунками становить понад 150 мільйонів доларів. Також відомо, що він любить Росію, є переконаним вегетаріанцем, веде активний спосіб життя, захоплюється спортом, подорожами на мотоциклі, а також є засновником виступів жанру стендап.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова одягла нижню білизну і налякала шанувальників посинілим тілом.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова показала, які частування готує для свого обранця.

Нагадаємо, що Волочкова наростила шевелюру як у Кіркорова.