Одна з найбільш епатажних представниць українського шоу-бізнесу Оля Полякова похвалилася підписникам свого мікроблогу ефектним кадрами з ванної.

Артистка привчила шанувальників до того, що її сторінка в Instagram рясніє цікавими фотозвітами про те, як артистка проводить час. Так, в одній з нових публікацій у соцмережі, виконавиця хіта "Королева ночі" постала перед фоловерами під час прийняття ванних процедур з вираженням вселенського щастя на обличчі.

На думку шанувальників, Оля Полякова відноситься до категорії зірок, які відрізняються неймовірною харизматичністю і відверто говорять про те, що їх турбує. Вона з готовністю дає відсіч хейтерам і рекомендує всім, у кого вона викликає суперечливі емоції – не мучити себе і просто відписатися. Також різко знаменитість реагує на

А нещодавно, будучи зірковим детективом на телепроекті «Маска» Оля Полякова потрапила відразу в кілька скандальних ситуацій через власні висловлювання на адресу колег по цеху. Намагаючись вгадати, хто ж замаскувався в образі чуттєвої Пави, вона дала вельми невтішні характеристики зовнішності відомої співачки Камалії:

Також Оля Полякова під час зйомок програми "Маска" порівняла Тіну Кароль з "плакальницею на похоронах". А коли її висловлювання викликали ажіотаж у соцмережах, то записала відеозвернення, в якому пояснила, що йшлося лише про репертуар колеги. Зірка запевнила, що ні в якому разі не хотіла зачепити тему особистої трагедії Тіни Кароль:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова похвалилася шанувальникам стильним чином, що підкреслили спокусливі форми.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова потрапила в об'єктиви телекамер в компанії відомого коміка.

Нагадуємо, що Оля Полякова нарвалася на критику хейтерів за поведінку під час ефіру шоу "Маска".