Сьомий сезон популярного серіалу, можливо, вийде вже цього літа

Інформація про те, що "Сватів"вже практично дозняли, і серіал потрапить на екрани 4 липня 2021 року, а також деякі кадри зі фільмування, опубліковані в "фанатському" Instagram-акаунті "svati_mylove".

Нагадаємо, що не так давно Федір Добронравов, що виконує одну з головних ролей в "Сватах", теж повідомляв, що прем'єра останнього сезону відбудеться в цьому році. Однак, за словами "Будько" він все ж не може назвати точну дату виходу, через те, що деяким акторам серіалу заборонили в'їжджати на територію України, і це ускладнило знімальний процес.

Пізніше в мережі з'явилася інформація, що новий сезон "Сватів" будуть продовжувати знімати в Білорусі. У серіалі, крім старих, улюблених глядачами героїв, може з'явитися "молода версія" Будько, у виконанні сина Добронравова, Віктора. Також буде показано дитинство дружини головного героя, Валюхи. Її роль дісталася дванадцятирічній актрисі Марії Тарасової, а трохи дорослішу Валюху зіграє Дарина Рибак.

Крім цього, в "Сватах" планують додати нового персонажа - директора сільського клубу Палича. На його роль запросили актора Михайла Трухіна, який став відомим завдяки серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів". Швидше за все, Палич з'явиться на весільному святі американця Джека і Танюхи. Крім цього, якщо вірити чуткам, в новому сезоні окреме місце відведено і герою Анатолія Васильовича.

Дофільмування "Сватів" проходило в різних локаціях Білорусі: в центрі столиці, Мінська, на заводі "БелАЗ", в маєтку Огінського поблизу від міста, Залісся, у селі Дудичі та в Логойську.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Тіматі відкинув учасниць російської версії "Холостяка", і вирішив спробувати щастя з Єгором Крідом.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що постаріла Таїсія Повалій спробувала позбутися від зморшок, але пластична операція явно пройшла невдало.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що у Мережу потрапили фото Лесі Нікітюк, на яких помітний бюст, що явно збільшився.