Новина про те, що відомий російський шоумен і екс-власник звукозаписувального лейблу Black Star Тимур Юнусов (Тіматі) стане учасником нового сезону російської версії шоу «Холостяк» викликала бурхливу реакцію в соцмережі.

Ще більше шуму піднялося після виходу прем'єрної серії програми, в якій скандальний репер знайомився з учасницями і оцінював прибулих на проект дівчат.

Більш того, не зуміли приховати обурених емоцій і деякі з колег Тіматі по шоу-бізнесовому цеху. Наприклад, телеведуча Регіна Тодоренко зізналася, що "Холостяк" викликає в ній дуже суперечливі емоції, оскільки не розуміє, як жінки можуть брати участь у подібних»оглядинах".

І ось під натиском хейтерських нападок Тіматі повідомив про те, що не бажає засмучувати аудиторію, а тому прийняв рішення закрити проект. Проте вже через день заявив, що має намір продовжити шукати любов на ТБ, оскільки тих, хто виступив на його захист перед недоброзичливцями - виявилося в кілька разів більше.

"Я прошу вибачення за те що вчора, зачепив почуття тих хто дивився, хворів і підтримував мене з першого випуску!!! Вас виявилося в кілька мільйонів разів більше всіх обурювалися. Тому я повертаю шоу назад в ефір!!!» - заявив завидний поки ще холостяк.

В якості ілюстрації до своїх слів він розмістив спільне фото зі співаком Єгором Крідом, який, свого часу, також знімався в «Холостяку». Але його історія з Дариною Клюкіною не закінчилася хеппі-ендом.

До слова, минулого року Тіматі розлучився з моделлю Анастасією Решетовою, яка народила йому сина Ратміра. Також у нього є дочка Аліса, яку артисту подарувала також модель Олена Шишкова.

Раніше "Hyser" писав про те, що ведучий шоу" Холостяк " підкорив публіку запальним танцем у розкішній сукні.

Також наш портал розповів про те, що Микита Добринін здивував шанувальників вибором подарунка для майбутнього сина.

Нагадуємо, що новий герой "Холостяка" вигнав з десяток учасниць шоу.