Настя Каменських показала, як відпочиває від нестерпних трудових буднів

Популярна не тільки в Україні, але і в країнах Південної Америки виконавиця, яскрава представниця шоу-бізнесу, і учасниця детектив-шоу "Маска", а за сумісництвом ще й дружина плідного музичного продюсера Потапа, Настя Каменських, знову порадувала фанатів новим фото у своєму офіційному Instagram-акаунті.

Красуня приміряла безрозмірну рожеву футболку з явним підтекстом - "Grls Rule", одягнувши стрункі ніжки, в підібрані в тон домашньому поряд, дивовижні туфельки з високими "шпильками". Судячи з усього, принт на яскравому одязі є вірусним відсиланням до недавно вийшов провокаційного кліпу з назвою "Дівчатка Рулять", в якому крім самої Каменських знялися також Анна Андрійчук, Тетяна Парфільєва, Леся Нікітюк і Даша Астаф'єва.

Варто відзначити, що Настя вирішила слідувати тим же тенденціям, які присутні в кліпі - відео просто переповнене найяскравішою кольоровою гамою, і саме після знімання в гардеробі виконавиці з'явилося досить багато речей в молодіжній стилістиці, починаючи від рожевих нарядів, і закінчуючи різнокольоровими аксесуарами для "дівчачої" зачіски.

Втім, на цей раз Каменських зробила фото в домашній обстановці, мабуть, натякаючи, що образ чином, а прибирання в будинку ніхто не скасовував. Виконавиця витончено сперлася на кухонний столик, а іншою рукою притримує символ побутової впорядкованості, чомусь не потрапляє в загальний колір рожевого настрою, понуро сірий пилотяг. У підписі до публікації, Настя уточнила, що присвятить ці короткі вихідні наведенню порядків як вдома, так і в планах на майбутній тиждень.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова, після скандального розставання з Тарзаном, вже визначилася, хто ж більше гідний її любові.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що нова пасія Гаріка Харламова "один в один" скопіювала сценічний образ Олі Полякової.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що участь Тіматі в російській версії шоу" Холостяк", закінчилося скандалом і закриттям проєкту.