Співачка Лайма Вайкуле здивувала шанувальників зовнішнім перетворенням. Фанати звикли бачити зірку в образі блондинки, але вона зважилася на Перукарні експерименти і викликала шквал емоцій в соцмережі.

Так, подруга Алли Пугачової розмістила в мікроблозі селфі, на якому постала з оновленою зачіскою і темним кольором волосся. Для максимальної ефектності кадру вона одягла на голову кольорову хустку, а очі приховала за сонцезахисними окулярами.

У коментарях до знімка гості сторінки Лайми Вайкуле оцінили її метаморфози і припустили, що поповнивши ряди брюнеток вона може змінитися не тільки зовні, але і внутрішньо: "так лааадно!!!))) Чума!! Тепер акуратно-характер зміниться😂 я проходила таке❤️❤️❤️", " ви прекрасні в будь-якому образі!🤩 ❤ ️ ", "Блондинка звичніше, образ більш ніжний. Але так теж добре. Ви в будь-якому образі прекрасні!💖🌷👍😍".

Деякі з Instagram-користувачів припустили, що Лайма Вайкуле всього лише одягла перуку і не стала кардинально міняти імідж в реальному житті: "так це перуку😂 просто нового захотілося, блондинки не змінюють колір це як хвороба😂 😂 😂".

До слова, нещодавно Лайма Вайкуле опинилася в центрі гучного скандалу через висловлювання на адресу групи "Ласковый май" і оцінок її репертуару. Артистка заявила, що пісні "ЛМ" розраховані на "дебілів", чим викликала гнів продюсера колективу Андрія Разіна.

"Лайма Вайкуле, поки її не витягнув з шинку Раймонд Паулс, займалася там чорт знає чим. Це - чисто кабацька співачка, яка ніякого відношення до великої естради не має" - охарактеризував він вокалістку.

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Разін різко відповів Лаймі Вайкуле за критику пісень "Ласкового мая".

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович набрала у вазі і стала схожа на Вєрку Сердючку.

Нагадуємо, що Оля Полякова здивувала публіку реакцією на жарт про Тіну Кароль.