Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павлика Катерина Репяхова активно веде свою сторінку в Instagram і розповідає фоловерам про те, як відчуває себе в ролі новоспеченої матері.

Нещодавно вона народила музиканту сина, якому зіркові батьки дали ім'я Михайло. З початком нового етапу у своєму житті, Катерина переглянула свої погляди на деякі речі і зізналася, що навіть не думала, що бути мамою настільки непросто.

Але, за її словами, вона обов'язково спіткає всі істини і тонкощі важливої материнської місії. Розповіла дружина Віктора Павлика і про те, як проходили її пологи. У такий важливий момент чоловік був поруч з нею і максимально підтримував.

"Чоловік був поруч. Згадую ці моменти з посмішкою. Десь на 4 см відкриття нас запросили в родзал. Там м'ячик, розмови з чоловіком)) далі епідуралка. Анастезіолог співав "ні обіцянок, ні пробачень")))» - поділилася вона.

Через деякий час дружина виконавця обурилася великій кількості негативних коментарів під її постом. Йдеться про подібні відгуки:

Вона заявила, що її сторінка - не місце для розборок і чвар, і якби вона знала, що виникне стільки суперечок, то не стала б писати свою розповідь:

Раніше "Hyser" писав про те, що екс-дружина Віктора Павлика розповіла про депресію, яка накрила її після розлучення.

Також наш портал розповів про те, що Молода дружина Віктора Павлика поскаржилася на безгрошів'я.

Нагадуємо, що старша дочка Ольги Сумської розповіла про почуття до чоловіка, який вдвічі старший за неї за віком.