Тіна Кароль прогулялася по головному ринку Алмати

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль нещодавно прилетіла в Казахстан для презентації свого нового альбому "Красиво", який вже кілька тижнів лідирує в чартах. В рамках поїздки співачка вирішила відвідати базар, щоб поласувати місцевими делікатесами. Відповідне фото опублікували на одній з фан-сторінок зірки в instagram.

Тіна Кароль планує провести в Казахстані тиждень, протягом якого у неї заплановано ряд заходів, зокрема участь в телепрограмах і кілька інтерв'ю.

Звичайно крім офіційної програми співачка хоче відвідати культурні точки Алмати. Відзначається, що в планах Тіни Кароль покататися на канатній дорозі і зустріти світанок в горах.

Нещодавно співачку помітили на одному з місцевих базарів, де вона вирішила купити кілька національних делікатесів. Вибір артистки припав на Алтайський мед і фрукти.

Для походу на ринок зірка вибрала непримітний костюм від одного з французьких брендів Louis Vuitton, який ідеально підкреслив її розкішні форми.

Шанувальники вкотре захопилися красою співачки і закидали її безліччю компліментів в коментарях під фото.

"Фігурка бомба", "Така худенька 🤪в Казахстані нагодуйте", "правильний підхід до справи, якщо і встигнути, то все😁", "Де вона бере цю систему для волосся?! Скільки вже шукала постачальника, не можу ніяк знайти. Виглядає дуже природно", - написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram