Маша Єфросиніна нещодавно відпочила в Мексиці. Зірка вже повернулася додому, але відпочинок в екзотичній країні не пройшов непоміченим і все ще дає про себе знати. Схоже, теледіва заразилася невідомою хворобою.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна опублікувала у своєму мікроблозі нове відео. Зірка вже повернулася з відпустки, яку вона провела в Мексиці, і готується приступити до роботи. Однак, перешкодити продуктивній роботі теледиви може екзотична хвороба, яку вона привезла з відпустки в екзотичній країні.

"Легкий плечовий тік, коли Мексика все ще не відпускає, а ти дивишся на свій робочий графік», - написала в соцмережі Єфросиніна. Природно, зірка жартує і насправді вона нічим не хвора. Просто повертатися з відпочинку до роботи складно, навіть якщо ця робота улюблена.

У кадрі Єфросиніна з'явилася в білій футболці і рожевому брючному костюмі вільного крою. Свій образ зірка доповнила білим взуттям і сліпучою посмішкою. Природно, на відео видно і той самий «плечовий тік». Схоже, Маша в стильному вбранні знімалася в черговій фотосесії.

Фолловери підтримали свою улюбленицю. Вони відзначили, що прекрасно її розуміють, наскільки складно повертатися до роботи після відпустки. Не забули шанувальники обсипати свою улюбленицю компліментами, оцінивши її стильний образ і квітучий вигляд.

Як повідомлялося раніше, Маша Єфросиніна зізналася, що їй не вистачає поцілунків. Невже у зірки проблеми в шлюбі з Тимуром Хромаєвим?

Hyser також писав, що Маша Єфросиніна розповіла про відпочинок в Мексиці і показала обличчя без макіяжу.